ГОДИНA СО ВАС
0
СЛУШАТЕЛИ
0

РАДИО МЕФФ

30 ГОДИНИ СО СЛУШАТЕЛИТЕ ВО ЦЕЛА ПЕЛАГОНИЈА ( Прилеп, Битола ) Македонски Брод, Демир Хисар, Кичево, се до Велес како и во Грција од Лерин до Кожани и Воден, а на интернет во целиот СВЕТ.

Контакт

Адреса

Mirche Acev 11-A, Prilep

Телефон

radiomef@t.mk

+389 48 411 111

Contact Form Demo

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case

View Case